Ο Γιώργος Αυτιάς είναι φίρμα. Γνωστό. Η θεία μου Ζαμπέλα- η οποία τον παρακολουθεί ανελλιπώς- μου είπε ότι ο άνθρωπος είναι ο υπερασπιστής των αδυνάτων, κάτι σαν φύλακας άγγελος να το πω.
Μέχρι εδώ καλά. Ο Γιώργος Αυτιάς είναι αυτός που μόλις η βενζίνη ανέβαινε 0,001 ευρώ τα «έριχνε» ανελέητα στην κυβέρνηση της επάρατου δεξιάς και προσωπικά στον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

Όταν οι συνταξιούχοι δεν έπαιρναν αύξηση τράβαγε τα μαλλιά του και ωρυόταν… πονούσε ο άνθρωπος… Έχω πολλά περιστατικά να διηγηθώ για τον Γιώργο Αυτιά, έχω και
video από τις μεγάλες στιγμές του ανδρός!

Δηλώνω θαυμάστριά του. Γιατί είναι αυτός που χτύπησε στην καρδιά τον πατερναλιστικό καπιταλισμό του Καραμανλή αλλά και το ντόπιο και ξένο κεφάλαιο επίσης. Μιλάμε για τον σύγχρονο τηλεοπτικό επαναστάτη… Ο άνθρωπος είναι μακράν… αφού όπως λέει ποτέ δεν έχει πέσει έξω στις προβλέψεις του…
 
Τα λέω όλα αυτά γιατί τον είδα και πάλι προχθές στον ΣΚΑΪ και κατάλαβα ότι τελικά αυτός είναι η… θεωρητική μήτρα της νέας ιδεολογικής αντίληψης για να ξεπεράσουμε την μνημονιακή κατοχή των Γερμανών!
 
Με λίγα λόγια ο Γιώργος Αυτιάς θα μπορούσε να θεωρηθεί εκφραστής της ονομαζόμενης «επανάστασης των αυξανόμενων προσδοκιών!»
 
Άρτεμις Παραδείσου