Στο παραθαλάσσιο χωριό Ροδάκινο νότια του Ρεθύμνου συνεχίζει για 16η μέρα τις διακοπές του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλέξης Τσίπρας μαζί με την οικογένεια του και στενούς φίλους. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» που «πέτυχε» τον Αλέξη Τσίπρα ενώ απολάμβανε το μπάνιο του, το Ρέθυμνο αποτελεί τα τελευταία χρόνια τον καλοκαιρινό προορισμό του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και της οικογένειας του στην οποία φέτος προστέθηκε ένα ακόμα μέλος. 

Συνήθως επιλέγει την παραλία «Περιστερέ» που βρίσκεται πολύ κοντά στο ξενοδοχείο που είναι και ο αγαπημένος προορισμός σε όσους επιθυμούν το κάμπινγκ. Το καθημερινό πρόγραμμα της οικογένειας περιλαμβάνει εξορμήσεις στις κοντινές παραλίες της περιοχής κάθε μεσημέρι, αφού πρώτα πάρουν το πρωινό τους στο ξενοδοχείο.

Ο κ. Τσίπρας  στηρίζει το προφίλ του οικογενειάρχη και φροντίζει για όλα όσα χρειάζονται τα παιδιά και η σύζυγός του στην παραλία.

Ο ίδιος φορτώνει και μεταφέρει τα πράγματα και όλο τον εξοπλισμό από το αυτοκίνητο και από εκεί στην παραλία. Ωστόσο, όπως φαίνεται και από της φωτογραφίες, το στήσιμο της καλοκαιρινής «κατασκήνωσης» δεν είναι το δυνατό του σημείο.