Η Κρήτη, και δη ο Νομός Χανίων, αναδεικνύεται σε έναν από τους πλέον δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς των πολιτικών.
Εκτός από τον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος βρέθηκε (και μάλλον βρίσκεται ακόμη) σε ξενοδοχειακό συγκρότημα στο Κολυμπάρι, μαζί με την οικογένειά του, λίγες εβδομάδες νωρίτερα στην ίδια περιοχή έκαναν ολιγοήμερες διακοπές οι Βορίδης και Γεωργιάδης, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση κοινού τους φίλου από τον χώρο των μέσων ενημέρωσης και του Διαδικτύου.

Οι δύο βουλευτές της ΝΔ δεν έκαναν όμως μόνο διακοπές, σύμφωνα με το ΒΗΜΑ. Κατά την παραμονή τους στα Χανιά είχαν και... πολιτικές επαφές. Δεν παρέλειψαν να συναντήσουν τον Κ. Μητσοτάκη, ο οποίος βρίσκεται στο σπίτι του στο Ακρωτήρι από τις αρχές του μήνα και θα παραμείνει τουλάχιστον μέχρι τα μέσα Σεπτέμβρη.

Στα Χανιά βρέθηκε επίσης και ο Θάνος Πλεύρης, ο οποίος έχει στενούς οικογενειακούς δεσμούς με την περιοχή και περνά εκεί (πλην των ημερών του Δεκαπενταύγουστου) τις θερινές διακοπές του. Περιττό να αναφερθεί ότι από τα Χανιά πέρασαν και η κυρία Μπακογιάννη και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
TAGS