current views are: 1

20 Αυγούστου 2012
Δημοσίευση11:11

H Ρένα Δούρου «κουνάει το δάχτυλο» στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις τους

Στα στελέχη και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ απευθύνθηκε σήμερα το πρωί η Ρένα Δούρου, ζητώντας τους να μην προβαίνουν στην έκφραση προσωπικών απόψεων για την οικονομία.

Δημοσίευση 11:11’
αρθρο-newpost

Στα στελέχη και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ απευθύνθηκε σήμερα το πρωί η Ρένα Δούρου, ζητώντας τους να μην προβαίνουν στην έκφραση προσωπικών απόψεων για την οικονομία.

Στα στελέχη και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ απευθύνθηκε σήμερα το πρωί η Ρένα Δούρου, ζητώντας τους να μην προβαίνουν στην έκφραση προσωπικών απόψεων για την οικονομία. Η παρέμβαση της κυρίας Δούρου έρχεται στον απόηχο του «διχασμού» που προκάλεσαν στην παράταξη της ριζοσπαστικής αριστεράς τόσο το «ζήτημα της δραχμής» όσο και τα φαινόμενα της φοροδιαφυγής αλλά και της αντιμετώπισής τους στην Ύδρα. Οι αποστάσεις του Αλέξη Μητρόπουλου από τους Λαφαζάνη, Κουράκη, Στρατούλη ως προς το πρώτο θέμα, καθώς και η απόκλιση μεταξύ των Παπαδημούλη και Δρίτσα για το δεύτερο, είναι αλήθεια ότι τραυμάτισαν τη συνοχή του χώρου.

 

Μιλώντας στο ραδιόφωνο, η Ρένα Δούρου ανέφερε χαρακτηριστικά πως «στελέχη με πολλούς αγώνες πίσω τους, στελέχη στους οποίους οι νεότεροι χρωστάμε πάρα πολλά, θα πρέπει αυτήν τη στιγμή να μην μπαίνουν σε ένα παιχνίδι που μπορεί να αδικηθεί η αγωνία τους, να παρουσιαστεί ως αυτοπροβολή, αντί να παρουσιάζεται ως απόπειρα διατύπωσης μιας επεξεργασμένης συλλογικά εναλλακτικής πρότασης».

 

Διατυπώνοντας τη δική της άποψη περί «κομματικής πειθαρχίας», υπογράμμισε ότι «έχουμε όργανα συλλογικά και αυτού του είδους οι πολιτικές αυτήν τη στιγμή, ενώ η χώρα είναι χρεοκοπημένη, δεν ενδιαφέρουν κανέναν».

 

Συνέχισε μάλιστα λέγοντας, «κάνω έκκληση σε όλους μας, σε όλα τα στελέχη, πρώτης, δεύτερης γραμμής, ότι υπάρχουν τα όργανα, ας μη σπεύδουνε με δηλώσεις, επιστολές ή με προσωπικά δελτία Τύπου».

 


σχετικα αρθρα