Επεισοδιακή ήταν η επίσκεψη του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης  Αντώνη Μανιτάκη στο Πήλιο, όταν δύο πολίτες θέλησαν να διαμαρτυρηθούν. Σύμφωνα με το e-volos.gr, ο υπουργός δέχθηκε φραστική επίθεση στην οποία απάντησε δίνοντας συνέχεια στους λεκτικούς διαξιφισμούς, ενώ ακολούθησε προσαγωγή ατόμου στο αστυνομικό τμήμα.
Όπως καταγγέλλει πολίτης, στο πανηγύρι Πέτρας, στο χωριό Πρόπαν (Καλαμάκι) του ανατολικού Πηλίου, δύο επισκέπτες στο χωριό, θέλησαν να διαμαρτυρηθούν στον υπουργό για την συμμετοχή του στην κυβέρνηση και την ανακολουθία των προεκλογικών δεσμεύσεων της, αδιαφορώντας για τις 3.000 περίπου αυτοκτονίες, για  τους περισσότερους από 1.500.000 ανέργους, τα δεκάδες χιλιάδες καταχρεωμένα νοικοκυριά κλπ. 

Τότε, περνώντας από μπροστά τους, ο ένας πολίτης του απεύθυνε την ερώτηση: «πόσα χρήματα πήρες για να πουλήσεις την πατρίδα σου και να έχεις 3000 αυτοκτονίες... άξιζε το αντίτιμο που πήρες για να βάψεις τα χέρια σου με τόσο αθώο αίμα;», για να λάβει την προκλητική απάντηση του υπουργού «ναι… πήρα πολλά»!.

Ο διαμαρτυρόμενος πολίτης αντέδρασε φραστικά στην προκλητική απάντηση του μέλους της κυβέρνησης όπως φαίνεται στο βίντεο. Παρόντες ήταν δύο αστυνομικοί που συνόδευαν τον κ. Μανιτάκη, οι οποίοι ζήτησαν από τους πολίτες να απομακρυνθούν αλλά δεδομένου ότι υπήρχε μόνο πολιτική διαμαρτυρία, δεν επενέβησαν αφού κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από το Σύνταγμα και τους νόμους. Όταν η κάμερα πλησίασε κοντά, ο υπουργός κινήθηκε αμέσως εναντίον της κάνοντας κίνηση για να την κατεβάσει.

  
TAGS