Διακοπές στη Μύκονο έκανε ο Γιάννης Τραγάκης αυτό το καλοκαίρι. Η είδηση όμως δεν είναι εδώ, αλλά στο ότι έμεινε σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο, χωρίς να πληρώσει ούτε ένα ευρώ!

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, ο κ. Τραγάκης φιλοξενήθηκε στο πεντάστερο ξενοδοχείο Semeli όπου το φθηνότερο δίκλινο δωμάτιο κοστίζει 390 ευρώ τη βραδιά, ενώ η σουίτα 1.200 ευρώ. 


Στον κ. Τραγάκη και τη σύζυγό του, παραχωρήθηκε ένα δωμάτιο κατηγορίας superior με θέα τη θάλασσα κόστους 420 ευρώ τη βραδιά. Το «Semeli» διαθέτει μια μεγάλων διαστάσεων πισίνα, αλλά και αρκετές μικρότερες ιδιωτικές για όσους διαμένουν σε σουίτα. Προσφέρει ακόμη spa, γυμναστήριο, δωμάτια με τζακούζι, υπερμοντέρνα έπιπλα και τηλεοράσεις plasma. 


Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, το πρόγραμμα του α’ αντιπροέδρου της Βουλής και της συζύγου του ξεκινούσε από νωρίς το πρωί απολαμβάνοντας το πρωινό τους στη βεράντα του ξενοδοχείου συντροφιά με την παρέα τους. Μετά τις 12 το μεσημέρι αναχωρούσαν για τις παραλίες, προκειμένου να απολαύσουν το μπάνιο τους, επέστρεφαν νωρίς το απόγευμα και τα βράδια συνήθως προτιμούσαν τη σιγουριά και την ιδιωτικότητα του ξενοδοχείου, πίνοντας τα ποτά τους στο μπαρ. Ο κ. Τραγάκης και η σύζυγός του απέφυγαν τις βόλτες στα Ματογιάννια και τις εξόδους στα κοσμικά εστιατόρια και κλαμπ του νησιού, προκειμένου να αποφύγουν πιθανές αντιδράσεις και σχόλια από ντόπιους και Ελληνες τουρίστες.