Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις επιχειρεί με μια «κωλοτούμπα» ο νομικός σύμβουλος της ΔΕΗ, Αργύρης Οικονόμου, μετά το αποκαλυπτικό σημερινό ρεπορτάζ του newpost.gr. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι αποφεύγοντας οποιαδήποτε αναφορά στην αποκάλυψη ότι κατατάσσει στην κατηγορία αυτών που αποκαλούνται «λαμόγια» τον εκπρόσωπο των εργαζομένων στο ΔΣ, κ. Μπουζούλα αλλά και ότι ο ίδιος αποκάλυψε τις λεπτομέρειες της σύμβασης του Κ. Θέου με την Επιχείρηση, ο κ. Οικονόμου επιχειρεί να ανασκευάσει μόνον τις αναφορές του για τον πρόεδρο της ΡΑΕ κ. Ν. Βασιλάκο.

Και αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Βασιλάκος διαμαρτυρήθηκε έντονα στον αρμόδιο υφυπουργό Περιβάλλοντος, Μάκη Παπαγεωργίου, με αποτέλεσμα να ασκηθούν πιέσεις στον νομικό σύμβουλο της ΔΕΗ να εκδώσει ανακοίνωση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newpost.gr, ο Α. Οικονόμου, προσέδιδε και στον κ. Βασιλάκο τον χαρακτηρισμό «λαμόγιο» συμπληρώνοντας ότι πρόκειται περί ατόμου με «ψυχοπαθητικές ροπές και τάσεις».

Παραθέτουμε την σχετική δήλωση του κ. Οικονόμου, που ουσιαστικά επιβεβαιώνει πλήρως το σημερινό ρεπορτάζ του newpost, το οποίο στηρίχθηκε στον διάλογο που είχαμε μαζί του κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας:

«Αναφορικά με χαρακτηρισμούς που μου αποδίδονται από ιστοσελίδα - που συστηματικά επιτίθεται εναντίον μου κατά τους τελευταίους δύο μήνες - σχετικά με τον Πρόεδρο της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ) κ. Ν. Βασιλάκο, δηλώνω κατηγορηματικά ότι: πέραν του αυτονόητου σεβασμού και της τιμής που έχω και οφείλω να έχω για τον Πρόεδρο της ΡΑΕ, η άποψη και εικόνα που έχω προσωπικά για τον κ. Βασιλάκο, όσον αφορά το επαγγελματικό και προσωπικό του ήθος, την επιστημονική επάρκεια και διαδρομή του και τον τρόπο που εκπληρώνει τα πραγματικά δύσκολα καθήκοντά του, ουδόλως ανταποκρίνονται στους αντίστοιχους χαρακτηρισμούς. Αντίθετα, η άποψή μου για τον κ. Βασιλάκο είναι απολύτως θετική.»

Σχετικά Θέματα:


Ο νομικός σύμβουλος της ΔΕΗ μιλάει για γαλάζιους συνδικαλιστές - «λαμόγια»