Αιχμές για τον Ανδρέα Λοβέρδο και τον Μιχάλη Χρυσοχοίδη, οι οποίοι θα απουσιάζουν από την εκδήλωση για την 3η Σεπτεμβρίου απόψε, άφησε σε συνέντευξή της στον Real Fm, Φώφη Γεννηματά.  Όπως δήλωσε: «Για τον κ. Λοβέρδο δεν γνωρίζω, μένει να το δούμε. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι εγώ πιστεύω ότι οι σημερινές παρουσίες είναι αυτές που θα δώσουν το μήνυμα και όχι οι απουσίες.

Και σε κάθε περίπτωση, θεωρώ ότι είναι τόσο κρίσιμες οι συνθήκες για τη χώρα - και το λέω για όλους αυτό, και για τους άλλους πολιτικούς σχηματισμούς, που πάρα πολύ εύκολα κάνουν κριτική και ισοπεδώνουν τα πάντα - που όποιος αυτή τη στιγμή λέει «όχι» και αντιστέκεται, θα πρέπει να παρουσιάσει μια ολοκληρωμένη αντιπρόταση.

Να μας πει πώς θα κρατήσουμε το επίπεδο ζωής που υπήρχε, πώς θα κρατήσουμε το κοινωνικό κράτος, πώς θα μπούμε σε ρυθμούς ανάπτυξης, πού θα βρούμε τα χρήματα που βρίσκουμε σήμερα από τη συμμετοχή μας στην Ευρωζώνη και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Νομίζω ότι ο κόσμος, αυτή τη στιγμή, είναι απόλυτα ενημερωμένος και κατατοπισμένος πια. Και όποιος διαφωνεί, θα πρέπει όχι απλώς να διαφωνεί, αλλά να φέρνει και τη δική του ολοκληρωμένη αντιπρόταση».

ΑΝ.ΓΑΛ.