Σε ασύστολα ψέματα καταφεύγει ο νομικός σύμβουλος της ΔΕΗ Αργύρης Οικονόμου, για να καταλαγιάσει τις αλγεινές εντυπώσεις που έχουν προκαλέσει τα όσα έχει ισχυριστεί σε συνομιλία του με το newpost.gr. Σε δήλωση την οποία διένειμε σήμερα, διατείνεται ότι ουδέποτε ως σήμερα έχει προβεί σε δηλώσεις και συνεντεύξεις, προσθέτοντας ότι ουδόλως απηχούν τις απόψεις του «αξιολογήσεις και εκτιμήσεις» που του αποδίδονται.

Ωστόσο, προ ημερών, στο ΔΣ της ΔΕΗ (30/8/2012), δήλωνε ότι είχε μια συνομιλία με το newpost.gr «σε φιλικό επίπεδο»- λες και γνωριζόμαστε από χρόνια, που δεν γνωριζόμαστε.

Το newpost.gr επιμένει μέχρι κεραίας στα δημοσιεύματα του. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας μας, ο Α. Οικονόμου, είπε επί λέξει: «έχω πατήσει κάποιους «κάλους» συνδικαλιστών της ΔΑΚΕ. Μεταξύ αυτών είναι και το λαμόγιο που λέγεται Μπουζούλας» (σ.σ. Ο Β. Μπουζούλας είναι μέλος του ΔΣ της ΔΕΗ).

Χαρακτήρισε επίσης «ψυχοπαθή και λαμόγιο» τον πρόεδρο της ΡΑΕ, ενώ αναφέρθηκε και σε πολιτικά πρόσωπα ισχυριζόμενος ότι χρηματίστηκαν.

Είναι σαφές ότι ο κ. Οικονόμου προσπαθεί να περισώσει ότι του απέμεινε. Με λάθος τρόπο όμως. Θα μπορούσε να επιλέξει άλλη οδό, ακόμη και τη νομική, η οποία θα έδινε την ευκαιρία να αντιπαρατεθούν στοιχεία και αποδείξεις.

Από όσους έχουν φυσικά αποδείξεις.

Σας παραθέτουμε την πλήρη δήλωση του Α. Οικονόμου:

«Σε όσους, εδώ και δυόμιση μήνες, εργολαβικά και με αθέμιτους τρόπους, επιχειρούν να σπιλώσουν την προσωπική και επαγγελματική μου υπόσταση, δηλώνω ότι δεν θα συνδιαλεχθώ μαζί τους.

Ουδέποτε έχω έως σήμερα προβεί σε δηλώσεις και συνεντεύξεις και, αν ήθελα να κάνω, θα τις έκανα με επίσημο και διαφανή τρόπο. Ουδόλως απηχούν τις απόψεις μου αξιολογήσεις και εκτιμήσεις που μου αποδίδονται, ιδιαίτερα μάλιστα καθόσον αφορά πολιτικά πρόσωπα που υπηρέτησαν ευσυνείδητα το συμφέρον του Δημοσίου και της Δημόσιας Επιχείρησης, διαχειριζόμενοι, συχνά, εξαιρετικά περίπλοκα και δύσκολα ζητήματα.

Τέλος, τονίζω έναντι όλων ότι θα συνεχίσω, με όσες δυνάμεις έχω, να εκτελώ τα υπηρεσιακά μου καθήκοντα με στόχο την αταλάντευτη υπεράσπιση των συμφερόντων της Δημόσιας Επιχείρησης».


Newpost