Τα εγκαίνια της 77ης ΔΕΘ θα είναι διαφορετικά, όχι μόνο διότι η παρουσία του πρωθυπουργού θα είναι τόσο σύντομη, όσο οι πτήσεις εσωτερικού (λένε στελέχη της αντιπολίτευσης), αλλά κυρίως επειδή οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης θα βρίσκονται κυριολεκτικά στα «κάγκελα» του κτιρίου της διοργάνωσης. Με δυο εμφανίσεις στη ΔΕΘ, τη μια ως διαδηλωτές το Σάββατο και την άλλη ως ομιλητές θα βρεθούν στην Θεσσαλονίκη  ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Ο κύριος Τσίπρας θα πρωτοστατεί σήμερα στη συγκέντρωση της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και το άλλο Σαββατοκύριακο θα κεντρικός ομιλητής προκειμένου να παρουσιάσει τις θέσεις του κόμματός του.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα, αποφάσισε να δώσει το παρών, παρά την διαφωνία στελεχών του κόμματος, που  υποστήριζαν ότι δεν μπορεί να παραβρίσκεται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε συγκέντρωση έξω από Βελλίδειο, καθώς ο πρωθυπουργός θα έχει φύγει από το μεσημέρι!

Στο ίδιο μήκος κύματος θα κινηθούν και η κυρία Παπαρήγα και ο κ. Καμμένος που θα ταξιδέψουν στην Θεσσαλονίκη ως διαδηλωτές και ως ομιλητές σε μια προσπάθεια να στείλουν μήνυμα συμπαράστασης στους εργαζομένους που εναντιώνονται στα νέα μέτρα.

ΑΝ. ΓΑΛ.