Με αιχμές και σκληρούς χαρακτηρισμούς εξελίχθηκε ο διάλογος του Θεόδωρου Πάγκαλου και του Θάνου Τζήμερου στο twitter με αφορμή το σκάναδαλο του Παντείου. Σε αιχμηρό του σχόλιο ο επικεφαλής της Δημιουργία Ξανά επιτέθηκε στον πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ υποννοώντας την ανάμειξή του στο σκάνδαλο κατάχρησης δημοσίου χρήματος στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ενώ υπενθύμισε ότι ήταν ένας από τους μάρτυρες υπεράσπισης «της παρέας των καταχραστών».

Άμεση ήταν η απάντηση του Θεόδωρου Πάγκαλου στις κατηγορίες του κ. Τζήμερου και πάλι μέσω twitter. Ο πρώην υπουργός μιλώντας με σκληρή γλώσσα αποκάλεσε τον Θάνο Τζήμερο «άσχετο, επιπόλαιο και φιγουρατζή»!

«Τζήμερε είσαι φιγουρατζής, επιπόλαιος και άσχετος. Τζήμερε, φτάνει πια η φιγούρα και η επιπολαιότητα. μουν μάρτυς υπεράσπισης μόνο του Δ. Κώνστα και μόνο σ' ότι αφορά τον σημαντικό ρόλο του στην υπόθεση Λοιζίδη που άνοιξε νέους ορίζοντες για τις κατασχεμένες περιουσίες Κυπρίων από τον Αττίλα. Για την υπόθεση της Παντείου ούτε ήξερα ούτε κατέθεσα τίποτα. Πρόσεχε!» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πάγκαλος.

Από τη μεριά του ο κ. Τζήμερος ανταπάντησε ότι «κ. Πάγκαλε, χαίρομαι που είμαι άσχετος μ΄ αυτά με τα οποία εσείς και η παρέα σας είσαστε σχετικοί. Μαζί τα φάγατε, μαζί τα υπερασπιστήκατε», ενώ πρόσθεσε: « Ο κ. Πάγκαλος - μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη του Παντείου - ας αποφασίσει: ή δεν θυμάται ή ψεύδεται. Και για τα δύο έχει ελαφρυντικά»...

ΑΝ.ΓΑΛ.
TAGS