Λοιπόν λέγαμε προχθές ότι αυτοί που κορόιδευαν τον Ρουσόπουλο για τις επιλογές του στην κρατική τηλεόραση έφτασαν να επιλέξουν τα ίδια πρόσωπα που και κείνος είχε τοποθετήσει. Εάν ήταν μόνο έτσι θα μπορούσε να πει κανείς οκ άστο δεν βαριέσαι. Δεν είναι όμως. Οι τωρινοί πήγαν και μερικά βήματα παρακάτω. Κουβάλησαν τον Βασίλη Θωμόπουλο υπέρμαχο του Πασοκιστάν και σα να μην έφτανε αυτό «ανέβασαν»  στο ευαγές ίδρυμα και τον υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κορυφαίο σχολιαστή, δημοσιογράφο, ειδικό και άλλα πολλά, Αντώνη Λιάρο!
 
Εδώ που τα λέμε το πράγμα έχει γίνει κωμικό. Και φυσικά την ευθύνη την έχει ένας και μοναδικός άνθρωπος. Ο κ. Σίμος Κεδίκογλου. Που στ’ αλήθεια την πάει την δουλειά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος; Οι επιλογές του είναι αποτέλεσμα πιέσεων και ισορροπιών; Τι να σας πω δεν γνωρίζω τι γίνεται πίσω από τις… κουρτίνες. Καταλαβαίνω όμως ότι το παιχνίδι για την Νέα Δημοκρατία χάθηκε οριστικά.

Γιατί εάν θες να κάνεις μια ανεξάρτητη κρατική τηλεόραση δεν τοποθετείς έναν τάχα δεξιό και έναν Πασόκο στον τομέα των ειδήσεων και της ενημέρωσης. Αυτές είναι δουλειές της πλάκας, λέω γω. Τέλος πάντων θα δούμε εάν τελικά επιτύχει το… κόλπο του υπουργού Σίμου.

Γι’ αυτό σου λέω Λάκη καλύτερα να κράταγες μικρό καλάθι όταν μου έλεγες ότι υπάρχει σχέδιο αναβάθμισης της ΕΡΤ. Ρούφα τ’ αυγό σου τώρα!

Με εκτίμηση

Ο θείος
TAGS