Επιμένει στις δηλώσεις του και ζητά να δικαστεί ο Δημήτρης Παπαδημούλης για τις αναφορές του στην Τζούλια Αλεξανδράτου και τις κατηγορίες περί φοροδιαφυγής με τα πορνό dvd.

Υπενθυμίζεται ότι κ. Παπαδημούλης είχε δηλώσει το 2010 στη Βουλή: Η «εθνική» πορνοστάρ, που την έκαναν φίρμα τα ιδιωτικά κανάλια, περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα και κάνει «αρπακτές» της μιας βραδιάς και μετά πηγαίνει στην αστυνομία και υπογράφει μία δήλωση ότι πήγε αφιλοκερδώς, προσκεκλημένη του επιχειρηματία του μαγαζιού, του σκυλάδικου, του νυκτομάγαζου, όπου έκανε το δικό της σόου! Τι κάνει το κράτος απέναντι σε αυτή την καραμπινάτη προκλητική φοροδιαφυγή;

Η Αλεξανδράτου απάντησε με μήνυση και η εκδίκαση ορίστηκε μόλις... 2 χρόνια μετά! Με παρέμβαση του σήμερα στην Επιτροπή Δεοντολογίας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Παπαδημούλης ζήτησε να αρθεί η βουλευτική του ασυλία για να εκδικαστεί η μήνυση, ενώ δήλωσε ότι «επιμένει στις δηλώσεις του», ωστόσο το αίτημά του δεν έγινε δεκτό.

Δεν παρέλειψε μάλιστα να σχολιάσει ότι «η Δικαιοσύνη χρειάστηκε περισσότερα από 2 χρόνια για την διαβίβαση του σχετικού φακέλου που αποτελεί μια απλή υπόθεση. Δυστυχώς ακόμα μεγαλύτερη βραδυπορία διαπιστώνεται σε ακόμα μεγαλύτερα σκάνδαλα όπως αυτό της Siemens».