Διαβάζω στο site του Χρήστου Παναγιωτόπουλου, διευθυντή του Mega, υπό τον τίτλο «STOP από Βενιζέλο -Κουβέλη σε απολύσεις & κατάργηση εργασιακών δικαιωμάτων», το εξής: «Τείχος προς την τρόικα στο θέμα των απολύσεων στο δημόσιο και στον θρυμματισμό των εργασιακών σχέσεων ύψωσαν Βενιζέλος και Κουβέλης, μετά τη συνάντησή τους με τον Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου. Και οι δυο επισήμαναν ότι οι αντοχές της κοινωνίας έχουν εξαντληθεί, διαμηνύοντας έτσι στους εκπροσώπους των δανειστών να μην επιμείνουν στις αξιώσεις τους. Τι θα γίνει με τη συζητούμενη κατάργηση των όποιων δώρων έχουν απομείνει σε συνταξιούχους και δημοσίους υπαλλήλους; Άγνωστο προς το παρόν.

Να μη μπει καθόλου μαχαίρι, πάντως, αποκλείεται.»

Τι καταλαβαίνω τώρα: Ότι το τείχος στο θέμα των απολύσεων το σήκωσαν Βενιζέλος και Κουβέλης- όχι και ο Σαμαράς. Αυτοί είναι οι κοινωνικά ευαίσθητοι- όχι και ο Σαμαράς. Αυτοί έχουν καταλάβει ότι οι αντοχές της κοινωνίας έχουν εξαντληθεί- όχι και ο Σαμαράς. Το τι θα γίνει όμως, είναι άγνωστο προς το παρόν- γιατί άραγε αφού σηκώθηκε το τείχος από δύο αρχηγούς; Και στο καπάκι: Να μη μπει καθόλου μαχαίρι, πάντως, αποκλείεται, προφανώς και ο Σαμαράς θα το βάλει (το μαχαίρι) αφού οι άλλοι δύο έχουν βάλει Stop- εδώ μπερδεύονται τα πράγματα, αφού παρά το τείχος και το Stop το μαχαίρι θα μπει και οι Βενιζέλος - Κουβέλης θα παραμείνουν στην κυβέρνηση.

Αυτό κυρ Χρήστο μου, δεν είναι είδηση, δεν είναι ενημέρωση- προπαγάνδα υψηλού επιπέδου είναι και Megaλη δημοσιογραφική αλχημεία.
ΧΡΑΝ