Λάτρης της τεχνολογίας αποδεικνύεται και ο Αλέξης Τσίπρας αφού όπως πολλοί παρατήρησαν, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου, συμβουλεύθηκε αρκετές φορές τις σημειώσεις που προφανώς είχε γράψει στο iPad, το οποίο είχε διαρκώς μπροστά του. Εκτός από το iPad, τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ συνόδευσε στη Θεσσαλονίκη η σύντροφός του Μπέτυ Μπαζιάνα.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με το «Έθνος», κατέλυσε σε ένα μικρό, πρόσφατα ανακαινισμένο, ξενοδοχείο στο εμπορικό κέντρο της πόλης, δίπλα στο παλιό δημαρχείο.

Πάντως, η κυρία Μπαζιάνα κρατήθηκε μακριά από όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του συντρόφου της. Ακόμα και οι κοινές έξοδοί τους από το ξενοδοχείο, μόνο για φαγητό, δεν έγιναν αντιληπτές ούτε από τα ΜΜΕ.

Στον αντίποδα, πληθωρική ήταν η παρουσία των ΜΜΕ στη συνάντηση του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, κάποιος από τους τεχνικούς των τηλεοπτικών συνεργείων παρότρυνε τον Αλέξη Τσίπρα να πιάσει κουβέντα με τον Γιάννη Μπουτάρη για το... ποδόσφαιρο. «Ρώτα τον για τον Αρη, είναι αρειανός», του είπε. Ο δήμαρχος το άκουσε και έσπευσε να ρωτήσει τον Αλέξη Τσίπρα τι ομάδα είναι.

«Παναθηναϊκός», απάντησε χαμηλόφωνα εκείνος, αλλά το σχόλιο του Γιάννη Μπουτάρη δεν ήταν καθόλου... χαμηλόφωνο. «Α!», φώναξε. «Βάζελος είσαι!».