Η αναισθησία ορισμένων πολιτικών προσώπων έχει ξεπεράσει τα όρια.  Άλλωστε αυτός είναι και ένας από τους λόγους που τους φτύνουν στο δρόμο και νομίζουν ότι ψιχαλίζει… Έμαθα, λοιπόν,  ότι ο Αρθούρος Ζερβός- τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται ο ίδιος μιλώντας σε φίλους του- έθεσε το θέμα του νομικού συμβούλου, Αργύρη Οικονόμου, σε κορυφαίο πολιτικό παράγοντα και πήρε την εξής τρομερή απάντηση: «Ε, και τι να κάνουμε; Άστο… ένα site το έγραψε…».

Έχουμε και λέμε. Οι καταγγελίες για λαμόγια και ψυχοπαθείς του κ. Οικονόμου είναι- όπως δεκάδες φορές έχουμε γράψει- απολύτως ακριβείς, αφού και ο ίδιος ποτέ δεν τόλμησε να τις διαψεύσει.

Το «ένα site» το έγραψε είναι ανοησία του εν λόγω πολιτικού προσώπου διότι το έγραψαν δεκάδες sites αλλά και το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ».

Ο κύριος αυτός που φαίνεται να μην ιδρώνει το αυτί του είναι ώρα να μάθει ότι ο κ. Οικονόμου τα έχει «ρίξει» και στον πρώην υπουργό, Χρήστο Φώλια. Μάλιστα οι καταγγελίες του για τον υπουργό του Κώστα Καραμανλή είναι σοβαρότατες και χρήζουν έρευνας σε βάθος από τον κ. Πεπόνη…

Γιατί δεν μπορεί ο κ. Οικονόμου να ισχυρίζεται ότι ο κ. Φώλιας υπερασπίστηκε τα συμφέροντα ιδιωτικών εταιρειών κόντρα στην ΔΕΗ και να περνάει απαρατήρητο. Έτσι δεν είναι κ. Εισαγγελέα;

Για να δούμε λοιπόν ο «κουφός» παράγοντας θα καταλάβει τώρα την αξία του ανεξάρτητου Τύπου κι ας είναι στο διαδίκτυο ή θα χρειαστεί να συνεχίσουμε για να το εμπεδώσει; Άλλωστε όλα τα στοιχεία είναι στην διάθεση του….

Με εκτίμηση

Ο Θείος