Ο υπουργός(;) Ενέργειας κλπ, Ευάγγελος Λιβιεράτος είναι από εκείνα τα πρόσωπα που ο κ. Βενιζέλος επιθυμεί- όπως ακούγεται-  να αντικαταστήσει στο κυβερνητικό σχήμα.
Τώρα το γιατί είναι μάλλον πολύ εύκολο να εξηγηθεί.

Ο άνθρωπος είναι σα… πρωτόνιο που γυρίζει γύρω από το εαυτό του χωρίς πραγματικά να έχει επίγνωση για το τι ακριβώς συμβαίνει στο πολιτικό σύστημα της χώρας.
 
Και ευλόγως ερωτώ: έχει εικόνα για το τι ακριβώς  γίνεται στις υπηρεσίες τις οποίες υποτίθεται ότι  διοικεί; Γνωρίζει που μπάζει το σύστημα και από μπαίνουν οι… κατσαρίδες μεταμφιεσμένες σε… δήθεν νομικούς συμβούλους;

Γνωρίζει τι γίνεται με εκείνα τα έργα της ΔΕΗ που μένουν στα χαρτιά και τι έχουν επωφεληθεί συγκεκριμένες εταιρείες αλλά και τα τρωκτικά του υπουργείου του; Τέλος πάντων δεν έχω τίποτα προσωπικό με τον χριστιανό. Αντιθέτως μου είναι πολύ συμπαθής σαν άνθρωπος και θα μπορούσε μάλιστα να είναι επίτροπος στην Αγία Αικατερίνη, στην γειτονιά μου.
 
Το θέμα όμως δεν είναι της πλάκας. Είναι μεγάλο και εξόχως πολιτικό. Ο κυρ- Βαγγέλης μάλλον έχει χάσει την μπάλα μετά από το στενό μαρκάρισμα της γνωστής «κατσαρίδας» της ΔΕΗ!
 
Με εκτίμηση
 
Ο Θείος
TAGS