Με φραστική επίθεση «υποδέχθηκαν» τον Πάνο Καμμένο απόστρατοι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων που πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των περικοπών σήμερα το μεσημέρι έξω από την Βουλή. Τα έντονα γιουχαΐσματα προς τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ακούστηκαν την ώρα που κατέβηκε στο σημείο για να βρεθεί στο πλευρό τους.

«Κλέφτες πολιτικοί» ήταν ένα από τα συνθήματα που ακούστηκαν από τους αποστράτους, που εκφράζουν την συμπαράστασή τους στα αιτήματα των εν ενεργεία ενστόλων, με τον κ. Καμμένο να επιστρέφει άμεσα με τη συνοδεία του στο εσωτερικό της Βουλής.


Ανεξάρτητοι Έλληνες: «Προβοκατόρικη επίθεση μεμονωμένων διαδηλωτών»

Το κόμμα του Πάνου Καμμένου, σε ανακοίνωσή του, με την οποία σχολίασε το επεισόδιο, έκανε λόγο για «προβοκατόρικη επίθεση μεμονωμένων διαδηλωτών».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε σχέση με αναρτήσεις που εμφανίζουν αποδοκιμαζόμενο από τους αποστράτους που διαδήλωναν έξω από τη Βουλή τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο διευκρινίζουμε το εξής:

Η πλειοψηφία υποδέχτηκε τον κ. Πάνο Καμμένο, τον οποίο εξάλλου είχαν προσκαλέσει, για να παραστεί και ακολούθως μαζικά προσήλθαν στο χώρο συλλογής υπογραφών από τους Ανεξάρτητους Έλληνες προκειμένου να συνυπογράψουν το αίτημα τους για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο, κάτι που μπορεί να επιβεβαιωθεί από οιονδήποτε τυχόν το αμφισβητήσει.

Οι, ευτυχώς, λίγοι διαδηλωτές προφανώς από την αντίστοιχη κλαδική της Νέας Δημοκρατίας, που προσπάθησαν να καθοδηγήσουν τους λοιπούς παριστάμενους, με ύβρεις και ισοπεδωτικούς- απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς δεν πείθουν τους Έλληνες οι οποίοι γνωρίζουν ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι το μόνο πατριωτικό, δημοκρατικό, αντιμνημονιακό κόμμα που έχει στηρίξει από την πρώτη στιγμή τους αγώνες και τις προσπάθειες τους κατά των πολιτικών που παράγονται από το μνημόνιο.

Οι προβοκάτορες- κλακαδόροι δεν μας πτοούν γιατί είμαστε μαθημένοι σε αντίξοες συνθήκες και με κόστος υπερασπιζόμαστε ιδέες, ιδανικά και πάνω από όλα το συμφέρον της πατρίδας μας.

Αντί για προβοκάτσιες, καλό θα ήταν, να απαντήσουν στους συναδέλφους τους αν θα εξακολουθήσουν να ψηφίζουν όσους εφαρμόζουν τις μνημονιακές πολιτικές. Δεν θα επιτρέψουμε τη σύγχυση και τον αποπροσανατολισμό στον οποίο επενδύει η κυβέρνηση».