Ιδιαίτερο πολιτικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η υπόθεση της δίκης της υποψήφιας με τη Χρυσή Αυγή, Θέμιδος Σκορδέλη, η οποία κατηγορείται μαζί με τους Γιάννη Λουκιανό και Γιώργο Μαρκουλάκη για δολοφονική επίθεση με μαχαίρια εναντίον τριών Αφγανών τον Σεπτέμβριο του 2011.
Η δίκη αναβλήθηκε για έβδομη φορά, όμως το ενδιαφέρον δεν εστιάζεται εκεί, αλλά στο πρόσωπο του συνηγόρου του «συνοδοιπόρου» της κυρίας Σκορδέλη, Γ. Λουκιανού, που δεν είναι άλλος από τον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βασίλη Καπερνάρο.

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει ασυμβίβαστο, ο κ. Καπερνάρος είναι ελεύθερος να ασκεί την επαγγελματική του ιδιότητα και να υπερασπίζεται όποιον θέλει. Όμως πολιτικά, τον να είναι συνήγορος υπεράσπισης σε μία υπόθεση στην οποία εμπλέκεται υποψήφια ενός αντίπαλου κόμματος, που επί της ουσίας στοχεύει στο ίδιο κομματικό ακροατήριο με το κόμμα του Πάνου Καμμένου, προκαλεί τουλάχιστον εντύπωση.

Δηλαδή εάν είχε εκλεγεί η Θ. Σκορδέλη, γνωστή και ως «κάτοικος του Αγίου Παντελεήμονα» από τις εμφανίσεις τις σε διάφορα τηλεοπτικά πάνελ, θα βρισκόταν σε κοινοβουλευτική αντιπαράθεση με τον συνήγορο υπεράσπισης συγκατηγορουμένου της;

Β.Β.