Ιδιαίτερη αίσθηση έχουν προκαλέσει τα σχόλια που έκανε στο Facebook ο πολιτευτής της ΝΔ, Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, o oποίος απευθύνθηκε στον Αλέξη Τσίπρα αποκαλώντας τον «κουκλίτσα»...
Η πρώτη ανάρτηση του κυρίου Τριανταφυλλόπουλου, έγινε με αφορμή τα επεισόδια στις πορείες της Τετάρτης.

Ο πολιτευτής της ΝΔ στην Αχαϊα, έβαλε μια φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα από τα φοιτητικά του χρόνια και έγραψε: «ΈΛΑ "ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ" ΜΟΥ...ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΟΡΘΙΟ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΑ...».

Στη συνέχεια και ενώ είχαν προηγηθεί πολλές αντιδράσεις, ο κ. Τριανταφυλλόπουλος επανήλθε με νέο μήνυμα.
Αυτή τη φορά διάλεξε μια φωτογραφία του κ.Τσίπρα με κοντό μαλλί και τον αποκάλεσε «ομορφάντρα».

Στη συνέχεια και μετά το σάλο που προκλήθηκε, από την πλευρά του, ο πολιτευτής ανάρτησε νέα δήλωση -και πάλι στο facebook- όπου δίνει τη δική του εκδοχή για το όλο ζήτημα.

 

Η «απάντηση» έχει ως εξής:

 

«ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ...ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΘΑΜΑΤΑΡΑ:

 

Σέβομαι απόλυτα τον Αλέξη Τσίπρα, ως πολιτικό αντίπαλο. Ένα αστειάκι στο facebook δεν μπορεί, από τη μία να χρεώνεται σε μένα ως κίνηση επιδίωξης δημοσιότητας, αφού πολιτικά είναι άκαιρη και δεν την έχω και διόλου ανάγκη, κι από την άλλη, σε τόσες εκλογικές αναμετρήσεις, από το 2004 κι εντεύθεν, ουδείς πολιτικός μου αντίπαλος, όπου μα όπου κι αν ανήκει, μπορεί να μου καταλογίσει έλλειψη πολιτικής ευγένειας και σεβασμού στο κόμμα του ή στα φυσικά πρόσωπα των στελεχών του.

 

Έμειναν όμως κάποιοι στο..."κουκλίτσα μου" κι άφησαν το γεγονός ότι "κάποιοι δικοί του (του κ. Τσίπρα δηλαδή) δεν άφησαν τίποτα όρθιο και πάλι χθες στο κέντρο της Αθήνας".

 

Γνωστή πρακτική ΣΥ.ΡΙΖ.Α...αλλά και μονόπλευρη ανάγνωση της ανάρτησής μου, η οποία επουδενί δεν αναιρεί τον σεβασμό στο πρόσωπό του, αντιθέτως επιτείνει την σαφή αντίθεσή μου στην "μουλωχτή" πρακτική των συνιστωσών του στους δρόμους, από παλιά αλλά και τώρα.

 

Αυτά για να τελειώνουμε, όταν μάλιστα έχουμε πολύ πιο σοβαρά θέματα ν' ασχοληθούμε ως πολιτικά πρόσωπα, που στηρίζουμε την τρικομματική Κυβέρνηση "Σαμαρά" κι ο κόσμος - όπου κι αν ανήκει - περιμένει πολλά από όλους μας.

 

Είναι το μοναδικό μας χρέος».