Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98,9 ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων και βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, μίλησε για τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω από την αναφορά του ονοματός του στη επίμαχη λίστα των 36 βουλευτών και επανέλαβε ότι θα τον βρουν μπροστά τους όσοι τον «έμπλεξαν σε αυτή την παγίδα». 

Ο κ. Κακλαμάνης μεταξύ άλλων «άδειασε» τον κυβερνητικό εκπρόσωπο της ΝΔ, επισημαίνοντας ότι «ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς πλακώθηκε χτες με την τρόικα για αυτό και η συνάντηση διήρκησε τόσο λίγο». Μάλιστα, ο βουλευτής της ΝΔ δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές για τον πρωθυπουργό και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ λέγοντας ότι έχει ζητήσει επανειλημμένως να συγκληθεί η Κ.Ο. του κόμματος, ωστόσο «με έχουν γράψει» ανέφερε χαρακτηριστικά. 


Τέλος, ο κ. Κακλαμάνης διευκρίνισε ότι η κατάργηση του πενθημέρου στα εργασιακά αποτελεί κόκκινη γραμμή για τον ίδιο και δεν προτίθεται να ψηφίσει τα μέτρα αν δεν πειστεί ότι το πακέτο των μέτρων είναι προς το μακροπρόθεσμο όφελος των πολιτών.

ΑΝ.ΓΑΛ.