Δημοσίευμα στην Αυγή την Παρασκευή, το οποίο και ασκούσε σφοδρή επίθεση τόσο στη ΔΗΜΑΡ όσο και στο Γρηγόρη Ψαριανό, έφερε την απάντηση του βουλευτή.

Το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ, μιλώντας στο nocomments σημείωσε:

«Λυπάμαι πάρα πολύ για το κατάντημα της εφημερίδας. Θα τρίζουν τα οστεοφυλάκια των ανθρώπων και των αγωνιστών της Αριστεράς που αγωνίστηκαν για την εφημερίδα, που την γέννησαν και που έδωσαν την ζωή τους για το έργο της και την αισθητική της. Ντρέπομαι για λογαριασμό τους. Οποιεσδήποτε πολιτικές διαφορές, πολεμικές και διαφωνίες είναι κατανοητές.

Αλλά εδώ πρόκειται για θέματα ήθους, εντιμότητας και αισθητικής και των συντακτών της. Ακόμη και ο Σταλινικός Ριζοσπάστης με αντιμετώπισε κανονικά όσες φορές διαφώνησε μαζί μου. Είναι εκπεσμός για την εφημερίδα και θα τρίζουν τα κόκαλα των ιδρυτών της», τονίζει ο κ. Ψαριανός.

Για να έχουμε μία πλήρη εικόνα, παραθέτουμε και τι περίπου γραφόταν στο άρθρο της Αυγής:

Είχε τον τίτλο «Όχι γιαούρτια στη ΔΗΜΑΡ» και αναφερόταν:

«Όχι γιαούρτια στα γραφεία της ΔΗΜ.ΑΡ., όχι βρισιές στον Κουβέλη, όχι ιπτάμενες μπύρες στον Ψαριανό στη Μαβίλη, αν και το τρίτο δεν είναι τόσο σοβαρό, αφού αν πετάξεις μπύρα στη Μαβίλη, ή σκύλο θα χτυπήσεις ή τον Ψαριανό.

Και προς Θεού, μην πετάτε μπύρες στον Ψαριανό! Διότι το να πετάς μπύρες στον Ψαριανό, είναι σαν να πετάς σουβλιστά αγριογούρουνα στον Οβελίξ.»


Πηγή: News247
TAGS