Δεν θα μπω στον πειρασμό να σχολιάσω τις τακτικές που ακολουθεί ο συνδικαλιστής Φωτόπουλος. Θα κριθεί από την ίδια την κοινωνία. Άλλωστε είναι και αυτός αποκύημα της μεταπολιτευτικής πολιτικής που ασκήθηκε στην χώρα τα τελευταία χρόνια. Αλλά αυτό που πραγματικά μου έχει προκαλέσει εντύπωση είναι οι θαυμαστές του.
 
Ένας από αυτούς- όπως έχει παρουσιάσει και στο παρελθόν το newpost- είναι ο Αργύρης Οικονόμου, ο νομικός σύμβουλος της ΔΕΗ.
 
Ο κ. Οικονόμου είναι μια πραγματικά ενδιαφέρουσα περίπτωση κομματικού στελέχους.

Είναι δεξιός, τον διόρισε στην ΔΕΗ η κυβέρνηση Καραμανλή το 2004, φίλος και προστατευόμενος του Στρατή Στρατήγη, ευνοούμενος και συνομιλητής του Χρήστου Σταϊκούρα, διατηρεί άριστες σχέσεις με τον κ. Μπούρα- διευθυντή του πολιτικού γραφείου του κ. Σαμαρά- δηλώνει φίλος και του ίδιου του πρωθυπουργού για τον οποίο λέει ότι είχε συνομιλία και ισχυρίζεται ότι είχε λάβει υπόσχεση να είναι αυτός ο επόμενος πρόεδρος της ΔΕΗ.
 
Αυτός λοιπόν ο άνθρωπος ο οποίος μάλιστα- όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές- έχει και πολυτάραχη ιδιωτική ζωή αλλά αυτό δεν ενδιαφέρει- είναι ο υπʼ αριθμόν ένα θαυμαστής του κ. Φωτόπουλου!
 
Είναι ακριβώς έτσι. Το διάβασα εδώ στο newpost.

«Ο Φωτόπουλος είναι ο πιο έντιμος και σωστός συνδικαλιστής» είχε πει. Μπορεί να είναι και έτσι. Η απορία μου είναι γιατί άραγε δεν το λέει αυτό και στον φίλο του τον κ. Σαμαρά; Γιατί δεν το λέει και στους υπόλοιπους ομοϊδεάτες του προκειμένου να πάψουν να κατηγορούν αδίκως τον συνδικαλιστή;

Με εκτίμηση
Ο Θείος