Την συμπαράστασή της στους συντελεστές της θεατρικής παράστασης «Corpus Christi» εξέφρασε η βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς Μαρία Ρεπούση, η οποία μάλιστα απευθύνει κάλεσμα σε όσους θέλουν να δουν το έργο να πάνε μαζί της αύριο το βράδυ.
Η ίδια εκτιμά ότι τα επεισόδια που έλαβαν χώρα την περασμένη εβδομάδα έξω από το θέατρο Χυτήριο όπου και ανεβάζεται η παράσταση, προκαλούν αγανάκτηση. 


«Μέλη θρησκευτικών, παραθρησκευτικών και ακροδεξιών οργανώσεων χλεύαζαν και απειλούσαν τους συντελεστές της παράστασης, εμποδίζοντας ταυτόχρονα την είσοδο των θεατών. Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε εκδήλωση θρησκευτικού φανατισμού που φέρεται εναντίον της ελευθερίας του λόγου και στρέφεται ουσιαστικά κατά της δημοκρατίας. Είναι απαράδεκτο, σε ένας κράτος δικαίου με ευρωπαϊκό προσανατολισμό να εκδηλώνονται τέτοιες μισαλλόδοξες και φασιστικές εκρήξεις θρησκευτικού παροξυσμού. Πρόκειται για εκδηλώσεις μίσους που δεν επιτρέπεται να γίνονται ανεκτές από την πολιτεία» αναφέρει.

Παράλληλα καλεί τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια «να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την εξασφάλιση, τόσο της ομαλής διεξαγωγής της παράστασης, όσο και της ασφάλειας των συντελεστών και των θεατών».

Καταλήγοντας η κα Ρεπούση εκφράζει τη συμπαράστασή της στους συντελεστές του θεατρικού έργου και καλεί «όσους και όσες το επιθυμούν να παρευρεθούν μαζί μας στην παράσταση αυτής της Πέμπτης(11-10-2012) στις 8.30 μ.μ. στο Θέατρο Χυτήριο».