ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ποιος παραπληροφορεί και κοροϊδεύει τον Κώστα Μπούρα;

Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου 2012, 14:36 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ποιος παραπληροφορεί και κοροϊδεύει τον Κώστα Μπούρα;
Facebook Twitter Whatsapp
Κατά κανόνα οι άνθρωποι που έχουν την κεντρική ευθύνη του γραφείου του εκάστοτε πρωθυπουργού προσέχουν πολύ. Και κυρίως προσέχουν τα πρόσωπα που εμπιστεύονται.
Κατά κανόνα οι άνθρωποι που έχουν την κεντρική ευθύνη του γραφείου του εκάστοτε πρωθυπουργού προσέχουν πολύ. Και κυρίως προσέχουν τα πρόσωπα που εμπιστεύονται.

Το λέμε με αφορμή μια σημαντική- για μας τουλάχιστον πληροφορία- που πήραμε σήμερα. Ο κ. Κώστας Μπούρας, διευθυντής του πολιτικού γραφείου του κ. Σαμαρά, ένας κατά κοινή ομολογία αξιοπρεπής και σοβαρός άνθρωπος- φέρεται να εμπιστεύεται ένα πρόσωπο το οποίο –και όχι καλό σκοπό πάντως – έχει απασχολήσει την κοινή γνώμη εσχάτως.

Φυσικά ο εν λόγω ασπόνδυλος παραγοντίσκος είναι βέβαιο ότι πηγαίνει στο γραφείο του κ. Μπούρα και του πουλάει «φύκια για μεταξωτές κορδέλες». Είναι κατανοητό έτσι γίνεται σε κάθε  πρόσωπο που διαθέτει εξουσία. Αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνουμε πως είναι δυνατόν αυτός ο τύπος να έχει παραμυθιάσει τόσο πολύ τον στενό συνεργάτη του κ. Σαμαρά.
 
Όλο ή σχεδόν όλο το πολιτικό προσωπικό που βρίσκεται κοντά στον πρωθυπουργό γνωρίζει καλά τα έργα και τις ημέρες του ασπόνδυλου γυμνοσάλιαγκα, συνομοσιολόγου,, παραγοντίσκου.

Πώς λοιπόν ο κ. Μπούρας δεν το καταλαβαίνει αυτό; Τι είναι αλήθεια αυτό που τον κάνει να τον διατηρεί σε μια πολύ σημαντική θέση, να το προστατεύει και να έχει γίνει βούκινο;
 
Ειλικρινά έχουμε εκπλαγεί! Αυτός είναι λοιπόν και ο λόγος για τον οποίο την επόμενη εβδομάδα (και μόνο για την περίπτωση του εν λόγω σφουγγοκωλάριου) θα εφαρμόσουμε το project «ήχος και φώς»! Και τότε θα θέλαμε να δούμε τι θα πράξει ο κ. Μπούρας και πως θα αντιμετωπίσει τον προστατευόμενο του επαγγελματία ψεύτη, συμβουλάτορα του σαθρού πολιτικού συστήματος!
 
Και κάτι τελευταίο. Δεν μας ενδιαφέρουν οι δικαστικές παρενέργειες. Γιατί όταν έχουμε την πληροφορία ότι κάποιος υπουργός τα «έπιανε» από κάποιους επιχειρηματίες για να πάει κόντρα στο δημόσιο συμφέρον θα την δημοσιοποιήσουμε και τότε ας καταδικαστούμε. Παίρνουμε ακεραία την ευθύνη!

newpost.gr