Στη «γωνία» φαίνεται πως περιμένει το ΠΑΣΟΚ τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς ήδη η Ιπποκράτους μέσω του Δημήτρη Καρύδη μιλάει για ένα νέο ΄89 που προσπαθεί να στήσει ο ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλο τον οποίο επιχειρεί να στοχοποιήσει στην υπόθεση με τη λίστα Λαγκάρντ καταλογίζοντάς του ευθύνες για απόκρυψη στοιχείων.
Η αντιπαράθεση αναμένεται να είναι σφοδρή ανάμεσα σε Ιπποκράτους και Κουμουνδούρου. Σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ, οι κατηγορίες του ΣΥΡΙΖΑ προς τον κ. Βενιζέλο είναι «έωλες» καθώς:

α) ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν γνώριζε τίποτα για το stick ότι είχε χαθεί και άρα πως είναι δυνατόν να είχε αποκρύψει στοιχεία.

β) Το σκοτεινό σημείο, είναι ότι ενώ ο κ. Διώτης είχε πει ότι είχε αξιολογήσει τη λίστα τα στοιχεία που προέκυπταν γιατί δεν τα αξιοποίησε; Ποσά, ονόματα, κλπ.

γ) ποιος έδωσε τη λίστα στον δημοσιογράφο Κ. Βαξεβάνη;

Και ένα τελευταίο από το ΠΑΣΟΚ: όταν λέει ο κ. Διώτης ότι δεν είχε εντολή από κανέναν να ερευνήσει την υπόθεση, αν είχε εντολή να τη συγκαλύψει θα το έκανε; Άρα καταλήγουν στο ΠΑΣΟΚ, αν ο κ. Βενιζέλος δεν έδινε με τον τρόπο που το έκανε το stick στο ΣΔΟΕ μέσω του πρωθυπουργού που το παρέδωσε, σήμερα δεν θα βρισκόμασταν εδώ που βρισκόμαστε και δεν θα υπήρχε καμία έρευνα.

Β.Γ.