Ακόμα ένα αυτογκόλ από τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα τη στιγμή που η υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ τσουρουφλίζει την τρικομματική κυβέρνηση.
Έρχονται οι δηλώσεις του, σε κατάλληλο χρόνο, για να χρησιμοποιηθούν από την κυβέρνηση και με αυτόν τον τρόπο να αλλάξουμε συζήτηση προς τρομοκράτηση της μεσαίας τάξης. 

Αντικείμενα καθημερινής χρήσης που υπάρχουν στο σπίτι του καθενός χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης τις αντιασφυξιογόνες μάσκες, τα ξύλινα κοντάρια και τα εκατοντάδες άδεια μπουκάλια που βρέθηκαν από την Αστυνομία στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας.

Επίσης, υποστήριξε ότι όσα βρέθηκαν εντός του ιδρύματος «είναι πράγματα που υπάρχουν στο σπίτι του καθενός μας και όλα αυτά που είπαν για μπουκάλια και δήθεν μηχανισμούς είναι κουραφέξαλα».

Δηλαδή η ελεύθερη διακίνηση ιδεών στα πανεπιστήμια είναι αντιασφυξιογόνες μάσκες και  τα ξύλινα κοντάρια;
Άσυλο, είναι η ανομία, το  σκουπιδαριό και η υποβάθμιση των σπουδών;

Το δικαίωμα  στη διαμαρτυρία είναι οι  μολότοφ και οι εμπρησμοί;

Είναι κρίμα γι' αυτόν  το χώρο που ανέδειξε μερικά σπουδαία, αληθινά προοδευτικά μυαλά και έχει φτάσει στον προθάλαμο της εξουσίας να εκπροσωπείται με τόσο ακραίο τρόπο.

Βεβαία μπορεί να συμβαίνει και κάτι άλλο, ορισμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, έχω την εντύπωση, πως κάνουν ότι περνά από το χέρι τους προκειμένου να απομακρύνουν το ενδεχόμενο ανάληψης της κυβερνητικής εξουσίας από την παράταξή τους.

Είναι έτσι κ. Τσίπρα;

Και ως προς ενημέρωση της Κουμουνδούρου: οι περισσότεροι δεν έχουμε αντιασφυξιογόνες μάσκες στο σπίτι μας, προς αποφυγή μελλοντικών παρεξηγήσεων!  

N.Π