Από το... ηλιόλουστο Σάο Πάολο στη χιονισμένη Φλώρινα! O Αλέξης Τσίπρας, εν μέσω βαρυχειμωνιάς ταξιδεύει αύριο για τη Φλώρινα και αναμένεται να συζητήσει με τοπικούς φορείς για το... φλέγον ζήτημα του πετρελαίου.
Η επιλογή της περιοχής της επίσκεψης σχετίζεται με την επιδείνωση του πολιτικού κλίματος αλλά και του... καιρού. Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας και θα αναφερθεί, βέβαια, στο κομβικής σημασίας για τους πολίτες ζήτημα του πετρελαίου θέρμανσης.


Ωστόσο, τα ταξίδια δεν τελειώνουν εδώ για τον κ. Τσίπρα (ο οποίος μέχρι το τέλος του κόσμου θα έχει γυρίσει όλη την υφήλιο) καθώς στο πρόγραμμά του μετά τη Φλώρινα ακολουθεί το Βερολίνο, όπου θα μεταβεί το Σάββατο για τη συνεδρίαση του προεδρείου του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς.

Να σημειωθεί ότι ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ κατέχει θέση αντιπροέδρου στη συνεδρίαση, ενώ φημολογείται ότι θα έχει συναντήσεις με Γερμανούς αξιωματούχους, χωρίς να έχει κατονομάσει με ποιούς. 

ΑΝ. ΓΑΛ.