Δεν έχει τέλος η αντιπαράθεση που ξέσπασε με αφορμή τις καταλήψεις στη βίλα Αμαλία και στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ το πρωί της Τετάρτης, αφού πέρα από τον σκληρό πόλεμο ανακοινώσεων μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, ένα νέο μέτωπο άνοιξε, αυτή τη φορά μεταξύ του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και του τρίτου κυβερνητικού εταίρου.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ Σπύρος Λυκούδης εξαπέλυσε επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι «Eκφράζουμε την οδηνηρή μας έκπληξη που ο ΣΥΡΙΖΑ κράτησε μία μεγάλη απόσταση από την ανάγκη να καταδικάσει το γεγονός. H ασήμαντη καταδίκη μέσα στην ανακοίνωση μας προκαλεί έκπληξη για ένα κόμμα της αριστεράς».

Το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης πέρασε στην αντεπίθεση, με τον διευθυντή του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα Νίκο Παππά να κατηγορεί τον κ. Λυκούδη μέσω twitter ότι λέει ψέματα και να παραπέμπει στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάληψη των γραφείων της ΔΗΜΑΡ.

Ειδικότερα η ανάρτηση του κ. Παππά στο twitter ανέφερε:

Ο κ. Λυκούδης δεν είναι τρελός. Είναι όμως ψεύτης. Την ανακοίνωση μας που καταδικάζει την κατάληψη στη ΔΗΜΑΡ την έχει διαβάσει.