Στόχος εμπρηστών που τοποθέτησαν γκαζάκια στο σπίτι του έγινε, μεταξύ άλλων, και ο δημοσιογράφος Γιώργος Οικονομέας, ο οποίος μιλώντας σήμερα στην εκπομπή του με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Σταθάκη ξέσοπασε, λέγοντας: «Είμαστε υπό καθεστώς τρομοκρατίας από τα στελέχη σας, κι εγώ θα έβαζα γκαζάκια αν σας άκουγα».
Ο δημοσιογράφος σχολίασε την επίθεση από την εκπομπή του στο Mega λέγοντας πως δεν θα αλλάξει το πρόγραμμα της εκπομπής για την επίθεση και πρόσθεσε πως εκείνος ούτε έχει, αλλά ούτε και θέλει καμία προστασία, ενώ τόνισε πως ήταν κάποιος στο σημείο τη στιγμή της επίθεσης θα είχε σκοτωθεί.

Παράλληλα ανέφερε «δεν θα μπω στον πειρασμό να απαντήσω δημόσια. Το μόνο που έχω να πω δημοσίως, χωρίς να είμαι ιδιαιτέρως ατρόμητος, είναι πως το μόνο που με τρομοκρατεί πραγματικά είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται έτσι. Ότι σκέφτονται πως θα αλλάξουν τον κόσμο με τέτοιου είδους ενέργειες ή παίζουν παιχνίδια που δεν μπορώ να καταλάβω. Εμένα ούτε με φυλάνε, ούτε θέλω προστασία, αλλά να την πληρώσει κάποιος άσχετος είναι γελοίο».