Με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο σχολίασε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Γιώργος Καρατζαφέρης τις εξελίξεις με τη λίστα Λαγκάρντ.
Συγκεκριμένα, ο κ. Καρατζαφέρης ζήτησε να καταδικαστεί ο κ. Παπανδρέου «λόγω βλακείας» και πρόσθεσε: «Θέλω να πάει και να καταδικαστεί και ο Παπανδρέου για την λίστα Λαγκάρντ. Λόγω βλακείας. Εφόσον δηλαδή δεν είχε πάρει χαμπάρι τι γινόταν και του έκρυβαν την λίστα επί δυο χρόνια. Δηλαδή ο Παπακωνσταντίνου στο πρώτο σκέλος και ο Βενιζέλος στην συνέχεια που την παρέλαβε στον ανασχηματισμό. Αν και δεν μπορεί να μην το ήξερε. Αυτό που συμβαίνει είναι μια συνομωσία».

«Ο Παπακωνσταντίνου είναι για καρπαζιές. Η όλη δουλειά έγινε για 80.000 ευρώ. Βρέθηκε ένα εκατομμύριο ευρώ. Αυτός όμως είχε βγάλει νόμο που έλεγε εάν τα δηλώσεις και τα αφήσεις στο εξωτερικό, μπορείς να τα κάνεις ότι θέλεις. Άρα με 80.000 είχαν καθαρίσει οι συγγενείς του. Δεν μπορεί να είναι τόσο φτωχομπινέδες. Ούτε ο ίδιος», ανέφερε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Αναφερόμενος στο ΣΥΡΙΖΑ και στην απόφαση να μην παραπέμψει τον Γιώργο Παπανδρέου για την λίστα Λαγκάρντ, ο Γιώργος Καρατζαφέρης τόνισε: «Γιατί έτσι του είπαν οι Αμερικάνοι. Παραμάγαζο της Αμερικής είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Πείτε μου ένα πολιτικό που να έχει βγει τόσες φορές στο CNN και τόσες φορές στο ABC όσο ο Τσίπρας».