Έπειτα από την επανάληψη των βομβιστικών επιθέσεων για τρίτη νύχτα, ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει απερίφραστα την τακτική αγνώστων να εκφοβίζουν δημοσιογράφους στα σπίτια των οποίων τοποθέτησαν γκαζάκια, να πυρπολούν γραφεία κομμάτων, ATM τραπεζών, τακτική η οποία συνεχίστηκε σήμερα με την προσπάθεια πυρπόλησης του σπιτιού του αδελφού του κυβερνητικού εκπροσώπου.    
Ο Νίκος Παππάς, στενός συνεργάτης του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Τα γκαζάκια θα μας βρουν απέναντι μέχρι τέλους». 

Με τον τρόπο αυτό, από το Βερολίνο όπου βρίσκεται συνοδεύοντας τον κ. Τσίπρα, ο κ. Παππάς καταδικάζει με κατηγορηματικό τρόπο την τακτική των βομβιστικών επιθέσεων. 

«Η ανθρώπινη ζωή δε μπαίνει στο ζύγι», επισημαίνει ο κ. Παππάς και τονίζει: «Αν έχουν πολιτικό στόχο είναι η αναχαίτιση της αριστεράς», αφήνοντας έμμεσο υπαινιγμό ότι οι επιθέσεις με γκαζάκια μπορεί να αποτελούν προβοκάτσια με σκοπό να ενοχοποιηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ για τις βομβιστικές επιθέσεις αυτές.