Αστυνομικός που υπηρετεί στην Ασφάλεια ήταν ο άγνωστος άνδρας που παρακολουθούσε τον Πάνο Καμμένο και ανακρίνεται αυτή την ώρα από στελέχη της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ.
Σύμφωνα με το protothema.gr  o αστυνομικός συνελήφθη το πρωί μετά από τηλεφώνημα των ανδρών της προσωπικής ασφάλειας του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, που αντιλήφθηκαν έναν ύποπτο να παρακολουθεί το αυτοκίνητο του Πάνου Καμμένου

Μιλώντας στο protothema.gr ο κ. Καμμένος σημείωσε πως «ο άγνωστος οδηγούσε μοτοσυκλέτα χωρίς αριθμούς κυκλοφορίας και παρακολουθούσε το αυτοκίνητό μου από τη στιγμή που έφυγα από το σπίτι μου κατευθυνόμενος προς τη Βουλή».

Αμέσως μετά την ειδοποίηση των αρχών από την προσωπική ασφάλεια του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, περιπολικό της Άμεσης Δράσης εντόπισε και ακινητοποίησε τον ύποπτο στην λεωφόρο Συγγρού και προς έκπληξη των αστυνομικών αποκαλύφθηκε πως ο μοτοσικλετιστής ήταν συνάδελφός τους.

Ο Πάνος Καμμένος επικοινώνησε αμέσως μετά το περιστατικό με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από τον οποίο ζήτησε την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης.