Οι πρώτες παρεμβάσεις σε θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα του πολίτη θα ανακοινωθούν αύριο απο τον κ. Λοβέρδο στο πλαίσιο του Πολιτικού του φορέα όπως τις έχει επεξεργαστεί η ΡΙΚΣΣΥ.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής, θα παρουσιάσει το σχέδιο άμεσης δράσης για τον απεγκλωβισμού της οικονομίας από την γραφειοκρατία την διευκόλυνση των επιχειρηματικών πρωτοβουλιών και την υποστήριξη της ίδρυσης θέσεων εργασίας, στα γραφεία της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (Μητροπόλεως 42).

Χθες ο κ. Λοβέρδος ειχε συζητήσεις με τον Κ. Σκανδαλίδη και τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη στη Βουλή, στους οποίους εξέφρασε την ανησυχία του για το γεγονός πως η κυβέρνηση δεν προχωρά κατα τη γνώμη του σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα του πολίτη, με αποτέλεσμα να χάνει συνεχώς χρόνο σε θέματα που η χώρα χρειάζεται αμέσως λύσεις.

Ο μεγάλος του φόβος τους έλεγε, ειναι πως αν ο Σαμαράς δεν κινητοποιήσει τους υπουργούς του, τότε η χώρα θα καταρρεύσει και κυρίως θα αποδυναμώνουν οι κοινωνικές υποδομές που ειναι «στυλοβάτες» της Δημοκρατίας.