«Φρεσκάρισμα» στον διαδικτυακό του τόπο αποφάσισε να κάνει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Μετά από αρκετά χρόνια λειτουργίας στην παλιά του μορφή κρίναμε ότι ένα διαδικτυακό φρεσκάρισμα ήταν απαραίτητο. Η νέα ιστοσελίδα είναι πιο απλή, πιο διαδραστική και (ελπίζω) αισθητικά αναβαθμισμένη. Επιτρέπει καλύτερη επικοινωνία με τα social media», αναφέρει στο εισαγωγικό του σημείωμα ο κ. Μητσοτάκης στον ιστότοπο www.kmitsotakis.gr.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η αναβάθμιση αυτή είχε πολύ μικρό κόστος, καθώς έγινε από ομάδα εθελοντών, που ... αυτοπροσδιορίζονται ως Kyriakos web team. Όπως είναι φυσικό ο κ. Μητσοτάκης έχει ειδική αναφορά στην ομάδα αυτή, επισημαίνοντας ότι «θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα και τους εθελοντές που εργάστηκαν για να ετοιμάσουν τη νέα ιστοσελίδα».

Στο νέο site ξεχωρίζουν οι ενότητες για την «Άλλη Ελλάδα», την Ελλάδα των επιτυχιών και ενός καλύτερου μέλλοντος, για το Περιβάλλον και φυσικά το πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Παράλληλα, υπάρχει και η ενότητα «Η γνώμη σου μετράει», που προσφέρει, μεταξύ άλλων, τη δυνατότητα διεξαγωγής on-line συζητήσεων, ψηφοφοριών κ.λπ. «Σκεφτήκαμε να φτιάξουμε έναν χώρο στο καινούργιο μας website για να μπορούμε όλοι μαζί να σχολιάζουμε την επικαιρότητα και όσα μάς προβληματίζουν», αναφέρει χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ.