Με σχόλιό του σε twitter και Facebook ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, στρέφεται για άλλη μια φορά κατά του διοικητή της τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργου Προβόπουλου με αφορμή την εκκαθάριση στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.


«Ο κεντρικός τραπεζίτης, κ. Προβόπουλος, συνεχίζει να προκαλεί με την παρέα του από την θητεία του στην Εμπορική τράπεζα. Ο κεντρικός τραπεζίτης έχοντας την αίσθηση του ασύδοτου, του ανεξέλεγκτου και του άβατου που έχει επιβάλλει στην τράπεζα Ελλάδος, συνεχίζει τις ύποπτες προκλήσεις του.

Διορίζει εκκαθαριστές στις υπό εκκαθάριση τράπεζες π.χ. ΑΤΕ , συνεταιριστικές, και τώρα στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, μια παρέα συνταξιούχων (η παρέα της Εμπορικής )που τον ακολουθούν και τον συνεπικουρουν στα σχέδια του απο τότε που υπηρέτησε στην Εμπορική τράπεζα και υπήρξε και ο βασικός χρηματοδότης των Βατοπεδινών.

Το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής. Αυτοί παίρνουν και την σύνταξη τους και αμοίβονται και ως εκκαθαριστές; Να απαντήσει ο κ. Προβόπουλος ποιές είναι οι πρόσθετες αμοιβές της παρέας των συνταξιούχων της Εμπορικής τράπεζας που διορίζει χωρίς έλεγχο απο πουθενά εκκαθαριστές σε τράπεζες και στο ΤΤ; Το άβατο ,το ασύδοτο και το ανεξέλεγκτο σε πρώτο πλάνο. Δυστυχώς ποιός θα μας φυλάξει απο τους φύλακες.

Κύριε Πεπόνη, οικονομικέ εισαγγελέα έχετε χρέος, να τον ελεγξετε σε όλα όσα έχουν δει κατα διαστήματα το φως της δημοσιότητας για τον κεντρικό τραπεζίτη. Όσο δεν παρεμβαίνετε τόσο τον ενθαρύνετε ότι τελεί σε καθεστώς ασυδοσίας και ιδιότυπης ασυλίας» αναφέρει ο κ. Καρχιμάκης.