Ο Αντώνης Σαμαράς μας έχει-μέχρι τώρα τουλάχιστον- πείσει ότι είναι σε θέση να λάβει ακόμα και τις πιο σκληρές αποφάσεις.
Όλοι οι Έλληνες, φαντάζομαι, ότι θα απογοητευόντουσαν εάν διατηρούσε στην θέση του τον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος θα κριθεί πλέον ενώπιον της δικαιοσύνης για την αλλοίωση των στατιστικών στοιχείων. Μια πράξη που οδήγησε την χώρα στην μεγάλη δίνη της κρίσης που σήμερα βιώνει όλος ο λαός.

Ο κ. Σαμαράς δεν πρέπει απλώς να τον… σουτάρει σήμερα κιόλας, αλλά και να δώσει οδηγίες προκειμένου να διερευνηθούν σε βάθος οι πολιτικές ευθύνες της πράξης.

Να καθαριστεί η κόπρος, να τελειώσουμε μια κι έξω με τα τρωκτικά. Πρέπει οπωσδήποτε να μάθουμε ποιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί του εθνικού εγκλήματος. Ποιοι έδωσαν τις εντολές; Τι ήξερε ο Παπανδρέου; Γνώριζε ο Παπακωνσταντίνου; Ποιος αλήθεια είναι ο ρόλος του Προβόπουλου;

Όλα αυτά περιμένει να μάθει ο λαός για να καταλάβει ποιοι είναι οι πραγματικοί ένοχοι της οικονομικής μας καταστροφής. Και έφτασε επιτέλους η ώρα να αποκαλυφθούν οι εκδοροσφαγείς της εθνικής μας αξιοπρέπειας, οι οργανοπαίχτες του θεάτρου σκιών της κυβέρνησης Παπανδρέου.

Με εκτίμηση
Ο Θείος