Επίθεση στον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Δένδια εξαπέλυσε σήμερα το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Μπαλάφας, ο οποίος σε δηλώσεις του στην πρωινή εκπομπή του Mega, τον αποκάλεσε «φιλοχουντικό». «Ανόητο γκεμπελίσκο», τον χαρακτήρισε ο κ.Δένδιας σε απάντησή του μέσω Twitter.
«Ηταν στην ΕΠΕΝ ο άνθρωπος, το κόμμα του Γ. Παπαδόπουλου και δεν το έχει αρνηθεί ποτέ», υποστήριξε ο κ. Μπαλάφας. Αφορμή για τη νέα επίθεση κατά του υπουργού Δημόσιας Τάξης στάθηκε η δήλωση του κ. Δένδια - την οποία επικαλέστηκε και ανέγνωσε στην εκπομπή ο κ. Μπαλάφας - ότι το «μεγάλο στοίχημα είναι να καθαρίσουμε τα προβλήματα του '74».

«Τι θέλει να καθαρίσει ο φιλοχουντικός τότε, κ. Δένδιας» διερωτήθηκε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Αμεση ήταν απάντηση του υπουργού μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter: «Δεύτερος ανόητος γκεμπελίσκος εμφανίστηκε σήμερα που αντιγράφει τις τακτικές των Ναζί. Να δούμε πόσους τέτοιους έχει τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ ...», σημείωσε. Αφορμή για τη νέα επίθεση κατά του υπουργού Δημόσιας Τάξης αποτέλεσε δήλωση του κ. Δένδια - την οποία επικαλέστηκε και ανέγνωσε στην εκπομπή ο κ. Μπαλάφας - ότι το «μεγάλο στοίχημα είναι να καθαρίσουμε τα προβλήματα του '74». «Τι θέλει να καθαρίσει ο φιλοχουντικός τότε, κ. Δένδιας;» ανέφερε.

Η απάντηση του υπουργού ήρθε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter: «Δεύτερος ανόητος γκεμπελίσκος εμφανίστηκε σήμερα που αντιγράφει τις τακτικές των Ναζί. Να δούμε πόσους τέτοιους έχει τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ ...», παρατήρησε χαρακτηριστικά.