Δεν ξέρω τι μπορεί στ’ αλήθεια να αποδείξει ένα βίντεο. Δεν ξέρω επίσης γιατί ξέσπασε αυτός ο περίεργος πόλεμος ανάμεσα στο ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία για ένα τέτοιο θέμα.
Προσπαθώ να καταλάβω τι είναι αυτό που κάνει ένα αριστερό κόμμα να αναλώνεται σε συζητήσεις για το μοντάζ μιας ομιλίας ενός βουλευτή την ώρα που όλη η κοινωνία είναι «στα κάγκελα». Η επίμαχη φράση ελέχθη από τον βουλευτή. Και επίσης οι εμπνευστές του βίντεο την απομόνωναν. Σωστό κι αυτό. Αλλά εκτιμώ ότι είναι πάγια τακτική να γίνονται αυτά στην πολιτική.

Θα παρουσιάσουμε ένα βίντεο (μου αρέσει πολύ) από το left.gr- ένα πολύ αξιόλογο site- το οποίο μάλιστα εκφράζει επισήμως τον ΣΥΡΙΖΑ. Και το κάνω θέλοντας έτσι να τονίσω ότι πάντα παρατηρούνται υπερβολές στην πολιτική αντιπαράθεση. Αλλά θα έλεγα ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση στοχοποιούνται και κάποιοι συνάδελφοι οι οποίοι πέραν του αν κάποιος συμφωνεί μαζί τους ή όχι έχουν όλο το δικαίωμα να εκφράζουν την άποψη τους. Ας δούμε λοιπόν το ενδιαφέρον βίντεο από το left.gr

Με εκτίμηση
Ο Θείος