Δεν είναι πρώτη φόρα που η κυβέρνηση ανακοινώνει κάτι και στη συνέχεια το παίρνει πίσω…Όπως εκείνη η συντονιστική επιτροπή του κυβερνητικού έργου.

Αυτή τη φόρα ήταν το όργανο επικοινωνιακού συντονισμού ανάμεσα στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδικόγλου, τον διευθυντή του γραφείου τύπου του Πρωθυπουργού Γιώργο Μουρούτη, τον διευθυντή του γραφείου τύπου του Πρωθυπουργού στη βουλή Νίκο Τσούτσια και τους εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, Φώφη Γεννηματά και Ανδρέα Παπαδόπουλο.

Αφού υπήρξαν διαρροές για όργανο επικοινωνιακού συντονισμού, στη συνέχεια έγινε άτυπο για να καταλήξει σε μια άτυπη συνάντηση ανταλλαγής απόψεων…

Η πρώτη συνάντηση έγινε χθες με την ηχηρή απουσία του διευθυντή του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού Γιώργου Μουρούτη…

Κανείς δεν κατάλαβε το λόγο δημιουργίας ενός τέτοιου οργάνου…Μπορεί οι δύο άλλοι κυβερνητικοί εταίροι να θέλουν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να εκφράζει και αυτούς, αλλά γίνεται; Αφού στα δύσκολα η ΔΗΜΑΡ αποστασιοποιείται και λέει εμείς στηρίζουμε την κυβέρνηση, διαφωνούμε αλλά τις αποφάσεις παίρνει ο Σαμαράς.

Φαντάζεστε την επικοινωνιακή Βαβέλ που θα είχαμε στην περίπτωση των απεργιών στα ΜΜΜ, θα μπορούσε να ισορροπήσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανάμεσα στην επίταξη και την άποψη της ΔΗΜΑΡ;

Που είναι ο καφές; Κόκαλα έχει; Ο επικοινωνιακός σίγουρα!       
          

Ν.Π