Γιατί αυτή η αντίδραση από τη ΝΔ για τις δηλώσεις του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τάσου Κουράκη, για την επιβολή ειδικού φόρου σε όσους δηλώνουν Χριστιανοί;
Η αντίδραση της ΝΔ: «Οι χαοτικές συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, χτύπησαν ξανά. Οι δηλώσεις του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τάσου Κουράκη για την φορολόγηση όσων δηλώνουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι, προκαλούν έκπληξη, προβληματισμό και δικαιολογημένο αναβρασμό!».

Σε κάποιο σημείο η ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει ότι: «ζητά την φορολόγηση των Ελλήνων ανάλογα με την πίστη τους, θέση που θυμίζει τα πιο σκληρά χρόνια των απολυταρχικών, σταλινικών καθεστώτων, όπου διώκονταν οι πιστοί, ή την Τουρκοκρατία, όπου και διώκονταν αλλά και φορολογούνταν κατ’ αποκλειστικότητα μόνον οι Χριστιανοί».

Μέχρι εδώ όλα καλά και μπορεί να συμφωνεί και η πλειοψηφία των Ελλήνων αλλά τι γίνεται αν με τον κ. Κουράκη συμφωνεί ο βασικότερος υπουργός της κυβέρνησης; 

Ναι, ο κ. Στουρνάρας έχει πει τα ίδια σε εκπομπή του κ. Θεοδωράκη:Προφανώς η ΝΔ θα πρέπει να αποδοκιμάσει και τον κ. Στουρνάρα και φυσικά ο Πρωθυπουργός θα πρέπει να δει τι θα κάνει με τη «συνιστώσα» Στουρνάρα στην κυβέρνηση.

Μήπως κάποιοι βιάστηκαν να επιτεθούν στον κ. Κουράκη; Δημιουργώντας πρόβλημα στην κυβέρνηση; Περιμένουμε με ενδιαφέρον την αντίδραση.

Ν.Π