Νέος γύρος διαξιφισμών… από τα έδρανα της Βουλής τώρα και στα τηλεοπτικά παράθυρα με πρωταγωνίστρια και εδώ την Ραχήλ Μακρή. Μόνο που τη θέση της κυρίας Βούλτεψη πήρε τώρα ο Άδωνις Γεωργιάδης. Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν όταν ο βουλευτής της ΝΔ αναφερόμενος στη χθεσινή κόντρα στη Βουλή των δύο κυριών ρωτά την κυρία Ραχήλ Μακρή: «Είναι πολιτική κριτική το «μη μιλάς εσύ μωρή»; Είστε πολύ καλοί για συνομωσίες, παίρνετε ωστόσο μηδέν στην πολιτική».
Η ίδια απάντησε ότι «Οι συνομωσιολογίες μας κύριε Άδωνι έχουν αποδείξεις και αποδεικνύονται από τον κύριο Πεπόνη μέρα με τη μέρα. Πέρα από τους Γερμανούς μας παραδίδεται και στους Τούρκους κάθε μέρα».


Σε απάντησή του ο βουλευτής της ΝΔ ανέφερε: «Κυρία Μακρή το μόνο που κάνετε όλη την ημέρα είναι να συνομωσιολογείται μόνο και μόνο για να πλήξετε την ευρωπαϊκή προσπάθεια της χώρας και αυτό γιατί είστε αλαζόνες. Ήμασταν μαζί σε άλλη εκπομπή όταν κατηγορούσατε την κυβέρνηση ότι έχει βάλει την βόμβα στο Mall και ότι χτύπησε τα γραφεία του κόμματος με τα καλάσνικοφ. Τώρα που βγήκε η προκήρυξη δεν είπατε τίποτα. Ο ΣΥΡΙΖΑ με τον οποίο θέλει να κάνει κυβέρνηση η κυρία Μακρή υπερψήφισε την συγκεκριμένη κύρωση. Κυρία Μακρή ούτε ξέρετε τι είναι αυτό το πράγμα, ούτε και έχετε διαβάσει μία κύρωση στη ζωή σας….».

«Εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά τι υπογράφουμε και ειδικά όταν αυτά αφορούν την εθνική κυριαρχία της χώρας», απάντησε με τη σειρά της η ίδια, ψύχραιμη μεν εκνευρισμένη δε, με τους παρουσιαστές να κλείνουν το θέμα φωνάζοντας: «Τελεία και Παύλα».