Ο Υπουργός Οικονομικών υπό την πίεση της κριτικής που του ασκείται πέφτει από το ένα λάθος στο άλλο. Δεν μιλάμε για τα οικονομικά λάθη αλλά πλέον οι μάσκες πέφτουν και φαίνεται ότι δεν αντέχει την κριτική ούτε από τους βουλευτές της ΝΔ που τον στηρίζουν με τη ψήφο τους.
Ο κ. Στουρνάρας χάνοντας τη ψυχραιμία του μετά τη χιονοστιβάδα αντιδράσεων που προκαλεί η φορολόγηση των ακίνητων σε παρέμβαση του χθες το Μέγκα επιτέθηκε στους βουλευτές της ΝΔ λέγοντας: «Με μεγάλη κατάπληξη ακούω τις τοποθετήσεις των βουλευτών της ΝΔ αλλά και αυτά που λέτε στο δελτίο σας….».

 Δεν ξέρω αν του τράβηξε κανείς το αυτί ή αν κατάλαβε τη γκάφα του αλλά στο δελτίο τύπου που βγήκε στη συνέχεια από το γραφείο τύπου του Υπουργείου Οικονομικών σβήστηκαν «οι βουλευτές της ΝΔ».

Το γραφείο τύπου του ΥΠΟΙΚ για να «μαζέψει» τη γκάφα του Υπουργού Οικονομικού, προχώρησε, με επίσημο δελτίο τύπου- και όπως έλεγε το γραφείο τύπου της ΝΔ στην περίπτωση του κ. Τσίπρα για τις δηλώσεις του στο ΔΝΤ- στη σταλινικού τύπου παραχάραξη των δηλώσεών του, μετατρέποντάς τες ως εξής: «Με μεγάλη κατάπληξη άκουσα τις τοποθετήσεις στη Βουλή, αλλά και στα ΜΜΕ, για τη φορολόγηση ακινήτων. Ουδείς νέος φόρος σχεδιάζεται να επιβληθεί στα ακίνητα.

Το Υπουργείο Οικονομικών εξέδωσε, χθες, σχετική ανακοίνωση που φαίνεται ότι όλοι την έχουν αγνοήσει!»  

Νίκος Παναγιωτόπουλος