Σε διευκρινίσεις σχετικά με την δήλωση του για το ατύχημα του κ. Καπερνάρου προχώρησε μέσω twitter ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Φαντάσου να είχαμε βιντεοσκόπηση και να έβλεπε ο κόσμος τη στιγμή που σπάει το δάχτυλό του ο Βασίλης Καπερνάρος. Θα γέλαγε η υφήλιος για 70 χρόνια!». Αυτό δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και εκπρόσωπος του κόμματος στην προανακριτική επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας το πρωί στο ραδιοφωνικό σταθμό ΒHMA FM  και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, ενώ το σχόλιό του έκανε το γύρο του διαδικτύου.

Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα ο κ. Γεωργιάδης έσπευσε να... αποκαταστήσει την αλήθεια διευκρινίζοντας τί ακριβώς εννοούσε.

«Επειδή έχει αναπαραχθεί η δήλωση μου για τον τραυματισμό του κ. Καπερνάρου περιπαικτικά να ξεκαθαρίσω ότι σε καμία περίπτωση δεν εννοώ ότι ήταν κατά κάποιο τρόπο αστείος ο ίδιος, αλλά το πώς θα χρησιμοποιούσαν το σχετικό βίντεο οι χιουμοριστικές εκπομπές. Αντιθέτως, θεωρώ και τον τραυματισμό του σοβαρό γεγονός και την απόφασή του να έρθει και το απόγευμα πράξη υπευθυνότητας εκ μέρους του».