Έχει καταλάβει ο κ. Κωστής Χατζηδάκης ότι όλα όσα λέγονται περί ΕΣΠΑ είναι κουραφέξαλα; Έχει αντιληφθεί ο Υπέρ- υπουργός ότι ο γραφειοκρατικός τρόπος προκειμένου να συμπεριληφθεί κάποιος στα ευρωπαϊκά προγράμματα είναι η αιτία των αδιάθετων κονδυλίων;

Τι στ’ αλήθεια έχει καταλάβει ο κ. Υπουργός; Μήπως ότι γίνονται αυτομάτως πράξη τα όσα λέει στην τηλεόραση με το μειλίχιο ύφος του; Δεν γίνονται εξοχότατε Υπουργέ της (ανύπαρκτης) Ανάπτυξης!
 
Φυσικά όλοι κατανοούμε τον αγώνα σας αλλά δεν έχουμε καταλάβει για ποιο ακριβώς πράγμα αγωνίζεστε. Τι είναι εν τέλει αυτό που θέλετε να επιτύχετε. Γιατί το γεγονός των συνεχών σας συναντήσεων με ξένους παράγοντες ουδόλως ενδιαφέρει. Ξέρετε και από την δασκάλα σας στο δημοτικό ότι το αποτέλεσμα μετράει.
 
Εξοχότατε κύριε Υπουργέ των( ανύπαρκτων) Δημοσίων Έργων δεν έχετε σε καμία περίπτωση καταλάβει τι συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία.

Οι επιχειρήσεις βουλιάζουν καθημερινά και σεις με τον γνωστό ήρεμο τρόπο σας προσπαθείτε να μας πείσετε ότι η χώρα άρχισε να… αναρρώνει. Λάθος μέγα σεβαστέ κύριε Υπουργέ. Τις πληγές μας γλύφουμε. Το έχετε καταλάβει εκεί στον δοκιμαστικό σωλήνα που ζείτε;

Με εκτίμηση