Εκτός από την επιστροφή της Ελίζας Βόζεμπεργκ στη ΝΔ, η απόφαση του Αντώνη Σαμαρά για τη στελέχωση των γραμματειών του κόμματος είχε και άλλες εκπλήξεις.
Όπως φάνηκε και από τα πρόσωπα που ανακοινώθηκαν, ο πρόεδρος της ΝΔ εμπιστεύεται τους νέους ανθρώπους που εργάζονται με αποτελεσματικότητα και τους βγάζει στην πρώτη γραμμή της μάχης, στοχεύοντας έτσι και στην ανανέωση του κόμματος ενόψει της ζύμωσης που υπάρχει σήμερα στο πολιτικό σκηνικό.

Στην κατηγορία αυτή ανήκει ο πολιτικός συντάκτης και καλός συνάδελφος Πέτρος Μποτσαράκος που ορίστηκε στη θέση του αναπληρωτή γραμματέα πολιτικού σχεδιασμού. Έχοντας καλύψει για χρόνια το κυβερνητικό και το ρεπορτάζ της ΝΔ, έμπειρος, αξιοπρεπής και μεθοδικός στη δουλειά του, κάνει πλέον ένα νέο ξεκίνημα στο χώρο της πολιτικής.

Στην πρώτη γραμμή, έχοντας επίσημα τον τίτλο του διευθυντή Διαγραμματειακού και υπεύθυνου κινητοποίησης, θα βρίσκεται και ο Αλέκος Κόκκαλης. Στέλεχος του Οργανωτικού της ΝΔ μέχρι σήμερα, ήταν πάντα ένα βήμα μπροστά από τον πρόεδρο του κόμματος στις περιοδείες, συμμετέχοντας ενεργά στην οργάνωση των κινητοποιήσεων σε εξορμήσεις και εκλογικές αναμετρήσεις.

Στη νέα γενιά ανήκει επίσης και ο καινούριος γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της ΝΔ, Γιάννης Σμυρλής, που μέχρι σήμερα ήταν ο σύνδεσμος με τη νεολαία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, έχοντας διατελέσει και πρόεδρός της, ο πρώτος Έλληνας σε τέτοια θέση.


Π.Ρ