Η απουσία ηλεκτρονικού συστήματος καταμέτρησης των ψήφων στις συνεδριακές διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ φαίνεται πως ευνοεί μία οργανωμένη απόπειρα νοθείας που μπορεί κάλλιστα να πάρει τον τίτλο «Πράσινα πουλμανάκια».
Σύμφωνα με καταγγελίες, την «ειδική αποστολή» έχει αναλάβει ομάδα νεολαίων υποκινούμενη από την Ιπποκράτους. Χθες βράδυ, λίγη ώρα πριν από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων, πολλές ομάδες νεολαίων κινήθηκαν ταυτόχρονα και οργανωμένα προς όλες τις επιτροπές του Λεκανοπεδίου.

Υπέβαλαν σωρηδόν υποψηφιότητες για να βγουν σύνεδροι σε οργανώσεις και περιοχές με τις οποίες δεν έχουν καμία σχέση και κανείς από τα τοπικά στελέχη δεν τους γνωρίζει. Αξίζει να σημειωθεί ότι τις αιτήσεις τις είχαν ήδη έτοιμες και συμπληρωμένες στα χέρια τους και σχημάτιζαν ουρές έξω από το γραφείο κάθε Νομαρχιακής, λίγη ώρα πριν κλείσει!

Είναι κάτι παραπάνω από εμφανές ότι αυτή η πλειάδα των εμβόλιμων υποψηφίων νεολαίων της τελευταίας στιγμής είναι κατευθυνόμενη και εξυπηρετεί προφανείς σκοπούς ανατροπής και αλλοίωσης των υφιστάμενων πραγματικών συσχετισμών στις οργανώσεις της Αττικής.

Το χειρότερο όμως είναι αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει. Πουλμανάκια με τους εν λόγω νεολαίους μπορούν να μεταφέρονται την Κυριακή, ημέρα των εκλογών, από οργάνωση σε οργάνωση σε όλο το Λεκανοπέδιο και να διπλοψηφίζουν, να τριπλοψηφίζουν -και πάει λέγοντας- τις παραπάνω εμβόλιμες υποψηφιότητές τους.

Αυτό θα συμβεί διότι δεν μπορεί κανείς να τους ελέγξει, δεδομένου ότι δεν υπάρχει online σύστημα στη διαδικασία.

Το «καυτό» ερώτημα που προκύπτει είναι ποιοι βρίσκονται πίσω από αυτήν την οργανωμένη αθλιότητα; Ακούγεται το όνομα του κ. Χρήστου Πρωτόπαπα, προφανώς σε συνεργασία με κάποιους από τους «οπλαρχηγούς» του χώρου της νεολαίας (Πανταζής-Θεοδωράκος;).

Μήπως θα πρέπει να πάρουν θέση η εν λόγω κύριοι; Μήπως θα πρέπει ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να ενημερωθεί και να παρέμβει; Διότι το να διαφθείρεις και τη νεολαία με τέτοιες άθλιες και ανήθικες πρακτικές είνα ικάτι παραπάνω από έγκλημα.