Πολλά είναι τα στελέχη από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας –και όχι μόνο- που δίνουν το «παρών» στην παρουσίαση του βιβλίου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με τίτλο «Μπροστά από την εποχή της. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας 1990-1993», τα οποία υποδέχεται η Ντόρα Μπακογιάννη.
Η παρουσίασή γίνεται στον Ταύρο, στο Κέντρο Πολιτισμού «Eλληνικός Κόσμος» και πολλές από τις προσωπικότητες του πολιτικού κόσμου «τιμούν» τον πρώην πρωθυπουργό με την παρουσία τους, όπως ο Χρήστος Σαρτζετάκης, ο Μανώλης Γλέζος και ο Φώτης Κουβέλης.

Επιπλέον, οι κ.κ. Μεϊμαράκης, Καμμένος, Βουλγαράκης, Δούκας, Νικολόπουλος, Γκελεστάθης, Λ. Οικονόμου, Παλαιοκρασσάς (έχει την επιμέλεια της έκδοσης), Γιαννίτσης, Κασσίμης, Πουπάκης, Βαρβιτσιώτης, Σταύρου, Π. Ψωμιάδης, Παπαθανασίου, Σκυλακάκης, Εμφιετζόγλου, Μολυβιάτης, Μαρτίνης, Καμίνης, Κοντός, Δήμας, Φυντανίδης, Κακλαμάνης, Σιούφας, Καρατζαφέρης, Μπίστης, Μαγγίνας, Χατζηδάκης, Καραχάλιος, Αλογοσκούφης, Μαρκόπουλος, Βιρβιδάκης, Πολύδωρας, Λυκουρέζος, Μαρκογιαννάκης, Κοντογιάννης, Ανδρουλάκης, Χαλβατζής, Στυλιανίδης, Σταϊκούρας, Βερελής, Αντώναρος, Ρουσόπουλος, Πικραμμένος, Βαρδής και Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Θ. Αγγελόπουλος, Φ. Μπόμπολας, Μαμιδάκης, Παπαλεξόπουλος.