Εντύπωση προκάλεσε το θερμό χειροκρότημα του Πάνου Καμμένου και του Γιώργου Καρατζαφέρη στις σκληρές μνημονικές θέσεις που εξέφραζε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.
Βεβαίως οι απόψεις του επίτιμου προέδρου της ΝΔ για απολύσεις στο δημόσιο, για κινητοποιήσεις που φέρνουν "θανάσιμο πλήγμα" στην οικονομία, είναι γνωστές και ουδέποτε τις έκρυψε. Όμως το να χειροκροτούν τις θέσεις αυτές οι δυο αρχηγοί που ορκίζονται στον αντιμνημονιακό αγώνα, όσο και αν το χειροκρότημα ήταν για να τιμηθεί ο κ. Μητσοτάκης, είναι τουλάχιστον οξύμωρο.

Ο Πάνος Καμμένος  στην εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου στον Real με αφορμή το σχόλιο του γνωστού δημοσιογράφου ότι στην χθεσινή εκδήλωση χειροκρότησε το Μνημονιακό λόγο του Μητσοτάκη ανέφερε ότι, εάν δεν έπεφτε... από συμφέροντα η κυβέρνηση Μητσοτάκη του '90-'93 θα είχε λυθεί το πρόβλημα της Οικονομίας.

Για να καταλάβω, ο κ. Καμμένος είναι υπέρ τον ιδιωτικοποιήσεων ΔΕΚΟ όπως και των αστικών συγκοινωνιών-όπως είχε επιχειρήσει τότε ο Μητσοτάκης- και απολύσεων στο δημόσιο… Ε τότε γιατί τόση φασαρία για το μνημόνιο που εφαρμόζεται σήμερα… γιατί δεν εφαρμόστηκε τότε;

Π.Ρ