Το περιεχόμενο του αυτοβιογραφικού βιβλίου της Γιάννας Αγγελοπούλου, που θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 8 Μαίου, αποκαλύπτει λίγο λίγο ο Στέφανος Κασιμάτης στην «Καθημερινή».
Σήμερα αναφέρεται στο σημείο του βιβλίου όπου η σιδηρά κυρία αποκαλύπτει ότι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης της απαγόρευσε να παραβρεθεί στους γάμους της Αλεξίας, κόρης του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου - γεγονός που την λύπησε για πολλούς λόγους.

Όπως γράφει ο κ. Κασιμάτης το γεγονός ότι ακύρωσε την τελευταία στιγμή τη συμμετοχή της στην εκδήλωση το εξέλαβε ως μέγα πλήγμα στην αυτοεκτίμησή της· και γράφει: «Ετσι έμεινα στο σπίτι. Ντρεπόμουν για τον εαυτό μου και ήμουν απογοητευμένη που έχανα τη γιορτή, ειδικά επειδή είχα αγοράσει ένα όμορφο σύνολο για την περίσταση (εντούτοις, όχι τόσο υπερβολικό όσο το σύνολο του Γκωτιέ, το οποίο θα φορούσα μια μέρα στον γάμο του Πρίγκηπα Γουίλλιαμ και της Κέιτ Μίντλτον)».

Ο Στέφανος Κασιμάτης καταλήγει με το σχόλιο: «Στο συγκεκριμένο εδάφιο, νομίζω, αναγνωρίζουμε την αυθεντικότητα του «Lady G's touch», δηλαδή της ιδιαίτερης προσέγγισής της στα πράγματα, για την οποία λατρεύουμε να τη μισούμε...».